Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
36
Subota 08.11.2014.
06:26

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Haški tribunal je doneo preksinoć odluku o privremenom puštanju na slobodu Vojislava Šešelja iz, kako je saopšteno, humanitarnih razloga. To je epilog dešavanja poslednjih nekoliko dana od kada je obelodanjeno da je zdravlje optuženika ozbiljno ugroženo, pošto je utvrđeno da je karcinom debelog creva, od koga je bolovao, metastazirao na jetru.
Subota 08.11.2014.07:10
Umesto uz rakiju slavi se uz viski . I to je jedan od pokazatelja svesti i duha .
Subota 08.11.2014.07:18
Htedoh to da napišem, sramota, nema boljeg žestokog pića od šljivovice.malo su se pogubili ovi zamenici, u SRS-u.sve će to Voja da postrojava, i dovede u red. Jadranka mučenice, dočekala si svoga supruga.budi jaka,ti si mu sada najveći oslonac, da pobedi bolest.
Subota 08.11.2014.07:58
Slobodane Srbine ne vjerujem laži, što te više pljuju sve si meni draži. Šešelj sigurno nije protiv Slobe to sam više nego siguran; oni su za mene obojica MORALNE GROMADE. a ni Nikolić ni Vučić ni Dačić za mene nisu izdajnici; zlo vreme orla natjeralo da zimuje među kokoškama, oj turčine od nevolje kume.
Subota 08.11.2014.09:27
jasno JE, da je na Srbiju krenula orkestrirana haranga problema od kada je naša vlada rekla glasno da neće potpisati KiM!!! Odluka Amera da skidaju ovu vladu se pojačao kada smo krenuli da se okrećemo Rusiji, a posebno i vojno da se udružujemo sa baćuškama!!! SADA SU PUSTILI VOJVODU ŠEŠELJA S NADOM DA ĆE ON DA UDARI NA VUČIĆA I NIKOLIĆA - KOJI SJAJNO VODE DRŽAVU!!! A ONDA BI TAJ NERED AMERI I ŠIPTARI ISKORISTILI DA NAM OTMU JUG SRBIJE, SANDŽAK A MOŽDA BI OSTALI I BEZ VOJVODINE! ISKRENO SE NADAM DA VOJA NEĆE NASJESTI NA TE IGRE: DA SU GA AMERI PUSTILI DA SE LIJEČI...(jer su nježna srca), VEĆ VJERUJEM DA ĆE SE SRS UDRUŽITI SA SNS I SRBIJU OKRENUTI RUSIJI ZA SVA VREMENA!
Subota 08.11.2014.09:31
Puštaju starca sa metastazama da udari po njima i još Vućić sjano vodi zemlji.. SNS su teško mentalno oboljenje ali kad verujete u Beograd na vodi da je povećanje poreza i smanjenje plata dobra stvar. Kad verujete da svi hoće da ubiju Vučića eeee Obrati se psihijatru a inače mi drago što se plaše i polumrtvog čoveka to govori koliko im savest nije čista.
Subota 08.11.2014.09:55
Mogli čuti vaše mišljenje i ideju koja vlast bi to bolje radila od ovih koje sada imamo? Lično ih nijesam birao, ali sam svjedok kako su strli Čedu Jovanovića, Botu Tadića, Vuka Draškovića, Čanka, Miškovića i još desetak kućnih lopova!!! D ovlače ljude da ulažu novac i okrećemo se Rusiji koji su nam poslali juče stotine specijalaca da nam budu u pripravnosti oko Preševske doline i Bujanovca!!!
Subota 08.11.2014.09:59
Za početak vlada koja govori istinu NE LAŽE NE MULJA NE ISMIŠLJA I NE STVARA KULT LIČNOSTI I NA ULICI BI POKUPIO BOLJU VLADU NEKOG MALOG GRADA U SRBIJI. TO ŠTO SMATRATE DA SRBIJA NEMA BOLJE ZNAČI SMATRATE DA SRBIJI NEMA ŽIVOTA.
Subota 08.11.2014.10:03
pre svega ME BRINE NAROD ON ĆUTI ČAK DA NEMA BOLJEG A IMA NAROD PROTESTIMA POSTAVLJANJEM ZAHTEVA ISPRAVLJA VLAST komtroliše je koreguje ALI NIŠTA..SVI ĆUTE Ako si tu upravi i nema ništa boljeg od sadašnje vlasti onda od Srbije biti ništa neće. rEČIMA NEMA BOLJE TI GARANTUJEŠ SPORO UMIRANJE SRBIJE U NAJGORIM MUKAMA.
Subota 08.11.2014.10:11
Ne razumijete dobro stvari. Srbija je bila i još uvjek je natopljena izdajnicima i oni (izdajnici SPO-LDP-DS-LSV,) plus razni novinari i ljudi kojima sada nema povratka jer su već registrovani špijuni i saradnici naših dželata koji nas satiru 15 godina, nemaju kud, nemaju izbora - već da po inerciji ruše vlast koja štiti interese Srbije! JEDNOSTAVNO UKOLIKO NEKA VLAST NE ODGOVARA ZAPADU-TO ZNAČI DA RADI DOBRO DRŽAVI SRBIJI I NAŠOJ NACIJI!!!
Subota 08.11.2014.10:17
U Srbiji svaka vlast neizmenično zapadu čas odgovara čas ne a narodu neodgovara uvek. Nažalost kad svatite da spoljne sile imaju interese i nikakvu ljubav svatićete da gledanjem vlasti kroz prizmu ko ih voli u datom trenutku.. Zar nije pre neki dan Vučić sedeo sa zapadnom vladom u senci? Zar nije Putin odgledao paradu da se cenka oko gasa? Bole njih zajedno sve za Srbiju oni IMAJU INTERESE I NIŠTA VIŠE A GRADJANI SRBIJE ŽIVE OVDE I NAMA VLAST NEODGOVARA celo vreme.
Subota 08.11.2014.10:22
Naravno da je užasna greška i sramota bila ugošćavanje Trilateralne komisije u Beogradu, ali zar vjerujete da oni kucaju na nečija vrata...NE prijatelju, već ih nogom otvaraju i uvjek dolaze sa nožem u rukavu!!!
Subota 08.11.2014.10:39
Sadašnja vlast radi samo za sebe i nikog drugog zapad je jači izvuče više svojih interesa od onih koje zanima samo sopstvena vlast a uvek na štetu naroda.
Subota 08.11.2014.10:58
Meni je sve ovo što pišem užasno logično, zato što je to Amerima zadnja opcija. Ovi na vlasti se definitivno okreću Rusiji i uništili su nam sve saradnike iz vlasti!!! Oni razmišljaju: ako ga ne pustimo-umrijeće brzo i ništa nijesmo uradili. Ukoliko su stvarno u zavadi i mržnji, onda će doći do njihovog međusobnog klanja a mi ćemo instalirati dežurne naše vjerne sluge DS-LDP-SPO. Ako se pak udruže, onda ćemo napasti i optužiti SNS da su kamuflirani SRS i nahuškaćemo Šiptare na jugu Srbije i tako započeti dugo željeni rat a srpsku vlast izolovati pod geslom da su to oduvjek bili ekstremni radikali i ko zna šta još!!! POGLEDAJ STVARI OČIMA UGNJETAČA I NAŠIH DŽELATA AMERA!!!
Subota 08.11.2014.11:42
Naravno da ni oni svi ne znaju istinu, možda dvoje ili troje u samom vrhu...živi bili i sve ćemo znati za manje od tri mjeseca! SADA AMERI POMOĆI NAŠE BAGRE IDAJNIČKE PRATE I SLUŠAJU TOMU I VUČIĆA ČAK I U TOALETIMA, NEĆE LI DOKUČITI ŠTA SPREMAJU I KAKO PRAVITI DALJE KORAKE!!! Rusi su već sletjeli sa sedam aviona kod nas i najmanje stotinu specijalaca je sada ovdje i čekaju da grune na jugu Srbije!!! U SRBIJI ĆE BITI POČETAK KRAJA AMERIČKE IMPERIJE, OVDJE ĆE IM RUSI VRAT SLOMITI-A MI IMA DA BUDEMO OŠTRICA KOPLJA RUSKOG POKVARENOM I PEDERSKOM ZAPADU!!! Ne smijemo im zaboraviti zločine, pa još i bez da traže oprost jebiguzi u službi đavola!!!
Subota 08.11.2014.10:02
Užasno ste naivni ako pomišljate da će Voja da se udruži sa Amerima i Šiptarima, a da se okrene protiv Srba na vlasti koji rade za dobro naroda, pa makar oni bili njegovi najveći neprijatelji i istina je da su SAMO NAIZGLED ONI IZDALI ŠEŠELJA I IDEALE KOJIMA SU TEŽILI, UISTINU: ONI SU OSTVARILI CILJ KOJEM SU NEKADA ZAJEDNO TEŽILI, A KOJI NIKADA NE BI USPJELI DA OSTVARI DA SE NIJESU PRERUŠILI U SNS, TJ PROMIJENILI SU UNIFORMU, SADA NOSE RUSKA OBILJEŽJA!!!
Subota 08.11.2014.10:07
Zašto se plašite bolesnog čoveka sa metstazama neće on ništa sem što će malo potkopati čvrstu vlast SNS i omogućiti da možda narod bar koriguje vlast kad radi loše u tome nema ništa loše ... I zašto mešaš šiptare i Amere sa temom čuo Vulina i već upio njegove besmislice
Subota 08.11.2014.10:38
Još nešto glasao sam protiv slobe uvek sad ću glasati ako treba za voju samo da nerviram Acu novog lažnog mejsiju,
Subota 08.11.2014.10:48
NE PRIJTELJU! To je figurativno, jer Šešelj je intelektualni, duhovni i moralni genije! Zamislite kad bi sada takav lik poput Voje nasjeo i okrenuo da radi nešto što bi odgovaralo Amerima i Šiptarima, zar vam je to logično? Nemojte biti patetični i nazivati ga bolesnim starcem. Voja će se, Bogu hvala oporaviti i ući vladu, ali će razočarati oni koji se sada nadaju da će doći do sukoba Srba u kojem bi treća i izdajnička strana(ds-spo-ldp) mogla opet da zajaše u sedlo i nastavi služiti Amerima...
Subota 08.11.2014.12:16
Rece Vucic da ce Srbija imati najvisi privredni rast u Evropi 2014 god Place mi se covece koji patoloski lazov sem ako ti nisu da li posao podrzavati ovog teskog lazaova moze samo bolestan covek. OKEJ SKONTAO SAM SNS AKTIVISTA SI...
Subota 08.11.2014.10:14
Daće Bog da se Voja oporavi,( jer nije sve izgubljeno) i da SRS uđe u sastav vlade, a u vrlo dogledno vrijeme Šešelj će voditi Srbiju, kao što je i do sada vodio ali iz sijenke i iza Haškog kazamata!!!
Subota 08.11.2014.10:17
Želio sam reći da je Voja i do sada vodio Srbiju, ali iz sijenke i zidina Haškog kazamata!!! MILIJARDU POSTO ĆE SE UJEDINITI SRS I SNS!!! ŽIVI BILI PA VIDJELI!!! DOLAZAK ŠEŠELJA SRBIJI JE NAŠ ISTORIJSKI MOMENAT!!!
Subota 08.11.2014.11:12
A , tesko da dodje do ujedinjenja aliii sigurno je Vojo prisutan na politickoj sceni odavno iz sjenke , svaka cast , nama je uvijek mudrosti nedostajalo a po minusima vidis koliko se mediji Trude da to ospore , na nasu zalost stradamo zbog nepismenih idiota vjekovima , za male novce prodadose drzavi i danas su glavni protiv vladajuce garniture aiiiii nikad Niko od njih nece da ponudi bolje resenje za nas narod --ZANCI --cilj je izazvati nerede i srusiti vlast pa onda sve to iskoristii licno ---sramta i mora se tome stati u kraj !!!!
Subota 08.11.2014.07:39
Kod Šešelja Srbina junaka, telo slabo al je volja jaka, u tamnici prokletoga Haga oslabilo i zdravlje i snaga.
Subota 08.11.2014.07:11
Sta bijase sa onim sto je obeco sa pecenim ovnom na raznju docekati dolazak Seselja?
Subota 08.11.2014.07:24
Nek mi Bog, oprosti, i on je bio dosta bolešljiv.rekao je da će doći pešice, sa pečenim ovnom.nadam se da je živ, a ako nije mogao doći, sigurno ima razloga.
Subota 08.11.2014.07:36
Ne sudi drugima...da ti ne bude suđeno.idi kod kaluđera slobe, ispovedi mu se, pred svecem tittom, i pomoli se tvom bogu staljinu.
Subota 08.11.2014.07:48
Ja nisa sudija u Hagu i nisam nikoga zatvorio u tamnicu, trebao si tu priču da ispričaš onima što su umorili Slobu u prokletom Hagu. Staljin je aždaja koja je treći rajh savladala a koga si ti savladao!?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)